U Budimpešti održan 36. EFTTEX 2017.

Vijesti

Najveći svjetski poslovni sajam ribolovne opreme EFTTEX  održan je od 29. lipnja do 1. srpnja u Budimpešti. Na više od 70.000 kvadratnih metara izložbenog prostora budimpeštanskog Hunexpo-a. Osim vodećih svjetskih proizvođača ove godine bio je naglašeno veliki broj i onih s dalekog istoka posebno iz Kine, nekoliko iz Indije ali i daleke Australije.

Novitete za 2018. predstavilo je više od 200 izlagača iz cijelog svijeta. Londonska EFTTA koja već 36 godina organizira ovaj sajam, koji je otvoren samo za proizvođače, distributere i trgovce, novinare i stručnjake u ribolovu, i ove je godine organizirala ocjenjivanje najboljeg novog pribora i noviteta u ribolovnoj industriji u desetak kategorija.

U sklopu “Best New Product Showa” proglašeni su najbolji proizvodi u raznim kategorijama te smo imali prilike  upoznati  se s puno novih noviteta i inovacija. Većina proizvođača pokazala  je proizvode koji su povezani s slatkom vodom i morem a posebno se to odnosilo na ribolov varalicom, manji dio na druge tehnike ribolova.

Uskoro se na naše tržište vračaju neki od jakih brendova ribolovne industrije a i  početkom 2018. godine možemo očekivati mnogo noviteta  na našem tržištu.

Slijedeće godine  EFTTEX će biti održan u Amsterdamu.