Proglašeni su najuspješniji sportaši/ce grada Đurđevca u 2015. godini.

Vijesti

picoki2U svečanom dijelu predstavljeni su rezultati svih nominiranih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i trenera te zaslužnih sportskih djelatnika. Odlukom i glasanjem Upravnog odbora i uz glasove Izbornog povjerenstva i predstavnika medija proglašeni su najuspješniji u 2015. godini. U kategoriji muška sportska ekipa, najuspješnija muška ekipa za 2015. je ekipa Športsko ribolovnog kluba ‘Peski’ Đurđevac.

Priznanja su im uručena na večerašnjem svečanom proglašenju najboljih sportaša u đurđevačkom Domu kulture.

Klara Balatinec iz Rukometnog kluba Đurđevac najuspješnija je sportašica grada Picoka za 2015. godinu, dok je Hrvoje Janči, nogometaš Graničara, najbolji sportaš.

Najuspješnija mlada sportašica je Ema Juričić iz Karate kluba Đurđevac, a član Streljačkog kluba Radnik Domagoj Đođ najbolji je mladi sportaš prošle godine.

Karatistice Đurđevca najbolja su ženska sportska ekipa, dok je Športsko ribolovni klub Peski bio najuspješniji u muškoj konkurenciji.

Nagradu za zaslužnog sportskog djelatnika primio je Milan Slaviček, a za najboljeg trenera Marko Đurišević. Obojica rade u Školi nogometa Grada Đurđevca.

Mirjana Šandor i Mario Prelec iz Sportskog saveza osoba s invaliditetom Đurđevac najbolji su bili u kategoriji sportaša s tjelesnim invaliditetom.

Najuspješnija ženska ekipa u toj kategoriji bila je ekipa viseće kuglane Športske udruge osoba s tjelesnim invaliditetom Đurđevac, a najbolji muški sastav dolazi iz Kuglačkog kluba osoba s invaliditetom Đurđevac.

Izbor najbolji sportaša provodi Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca na čelu s predsjednikom Đurom Tomrlinom.