Proglašeni najbolji sportaši Koprivničko-križevačke županije

Vijesti

HM1_0431 U koprivničkom hotelu Podravina u organizacije Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije održano je proglašenje sportaša županije.

Osim predsjednika zajednice Stanislava Lovkovića i tajnika Branka Zorka svečanosti su prisustvovali i župan koprivničko-križevački Darko Koren,
a s njim su u društvu bili i njegovi zamjenici Ivan Pal i Darko Sobota. Ispred Grada Koprivnice na dodjeli priznanja bio je koprivnički dogradonačelnik
Mišel Jakšić, a Križevce je predstavljao njihov dogradonačelnik Ivan Vuk.

Najbolji županjiski sportaši su!

Danijel Miklečić iz križevačkog Fitness kluba Body Fit najbolji je sportaš, a Ida Šimunčić iz Atletskog kluba Križevci najuspješnija je sportašica Koprivničko-križevačke županije u 2015. godini.

Rukometašice koprivničke Podravke Vegete proglašene su za najbolju županijsku ekipu, a Ronilački klub Šoderica iz Koprivnice najuspješniji je u muškoj konkurenciji.

Paula Rakijašić iz Atletskog kluba Križevci i Bruno Katavić iz Karate kluba KTC Križevci najperspektivniji su sportaši, dok su juniorke Streljačkog sportskog kluba Podravka iz Koprivnice i juniori Streljačkog kluba Križevci 1252 najuspješniji sportski kolektivi.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom je Mirjana Šandor iz Sportske udruge osoba s tjelesnim invaliditetom Đurđevac, a ista ekipa dala je i najboljeg sportaša s invaliditetom – Marija Prelca.
Ekipa đurđevačke udruge zbog postignutih rezultata u visećoj kuglani zaslužila je epitet najbolje u ženskoj konkurenciji, dok je najbolja muška ekipa Kuglački klub osoba s invaliditetom Đurđevac.

Priznanje za izuzetno postignuće u sportu u 2015. godini otišlo je u ruke Emi Juričić (Karate klub Đurđevac), Antoniju Tkalčiću (Boks klub David Koprivnica) i Filipu Verčeviću (Hrvački klub Podravka Koprivnica). Nagrađeno je i Školsko sportsko društvo Gimnazijalac koprivničke Gimnazije Fran Galović za osvojeno treće mjesto u kategoriji najboljeg sportskog društva srednjih škola Hrvatske u školskoj godini 2014./2015.

Najuspješnijim trenerom, pak, proglašen je Drago Palčić iz križevačkog atletskog kluba, dok je Ilinka Milas, legenda koprivničkog i hrvatskog kuglanja, primila nagradu za zaslužnog sportskog djelatnika.

HM1_0445Bilo je i nekoliko nominacija sportskih ribiča, Jadranka Guliš iz ŠRK Koprivnica i ekipe ŠRK Podravka seniorke i  ŠRK Podravka Bass ekipa!