U Kninu održana prva dva kola Spin lige

Vijesti

Na rijeci Butižnici počela je ovogodišnja sezona Spin lige u ribolovu grabežljivaca s obale. Uvjeti na novoj stazi napravljenoj na rijeci  Butižnici  bili su skoro idealni jer su domaćini iz ŠRD Krke Knin lijepo  uredili stazu za natjecanje na dosad nedostupnom dijelu rijeke Butižnice uzvodno od jezera Golubić. Ribolov je bio solidan, trebalo je imati sreće kod izvlačenja za siguran ulov u nekim od dobitnih boksova a za ostalo se trebalo dosta potruditi i snaći jer je nova staza svima bila nepoznanica.

U prvom kolu najbolji je bio Šubašić iz ŠRD Pastrva Sirač s 44 ribe i 12,5  bodova, drugi je bio Kuzmić iz ŠRK Šoderica Koprivnica s  29 riba i 21 bodom a treći Špoljar iz ŠRD Piškor Zagreb s27 riba i 21,5 ostvarenim negativnim bodom.

U  drugom kolu najbolji je bio Hunjadi iz ŠRD Štuka Donja Dubrava s 35 ulovljenih riba i 12 ostvarenih bodova, drugi je bio Šubašić iz ŠRD Pastrva Sirač s 31 ribe i 16,5  bodova a treći Roštaš iz ŠRD Piškor Zagreb s 26 riba i ostvarenih 19,5 negativnih bodova.

Nakon prva dva kola u vodstvu su Šubašić iz ŠRD Pastrva Sirač s 3 boda , drugi je Hunjadi iz ŠRD Štuka Donja Dubrava s 6 bodova dok je treći ukupno Kuzmić iz ŠRK Šoderica s 9 bodova. Liga s nastavlja polovicom travnja  na rijeci Čabranka u Gorskom kotaru.

Na natjecanju je sudjelovalo 14 prijavljenih natjecatelja  od 15 prijavljenih sezonu 2022. godine dok je glavni sudac natjecanja bio Dražen Stipetić.

Foto i rezultati u prilogu!