Održan je 4. Urban Street kup u Ludbregu

Vijesti
Završio je 4. Urban Street cup u Ludbregu. Tradicionalno natjecanje u spin ribolovu u organizaciji FB grupe Ribolov Hrvatska i ŠRD Ludbreg održano je  na rijeci Bednji i Mlinskom kanalu s  ciljem promocije rijeke Bednje kao destinacije za UL ribolov i pribora za UL ribolov te promicanje i učenje UL ribolova kod mladih ribiča. Na kupu je sudjelovao 21 natjecatelj od toga 5 mladih ribiča koji su uz dobro vrijeme imali i  odličan ribolov. Ukupno je ulovljeno 85 riba, 42 klena, 18 grgeča, 1 bolen i 24 štuke, najveća ulovljena štuka imala je 69 cm.
Prvo mjesto osvojio je Hrvoje Števinović s 11 ulovljenih 11 riba i ostvarenih 261 bodova. Drugo mjesto osvojio je Ivan Frlan s 9 riba i 232 boda. Treće mjesto osvojio je Sestak Željko s 5 ulovljenih riba i 217 bodova koji je ulovio i najveću štuku od 69 cm. Umjesto drvene medalje prigodnu nagradu za 4 mjesto dobio je Busija Tomica s ulovljenih 5 riba i ostvarenih 211 bodova. 5.mjesto s 5. riba i 203 boda osvojio je Ivan Filipović.
Nakon natjecanja sve sudionike natjecanja pozdravio je tajnik ŠRD Ludbreg Dražen Filipović. Osim ŠRD Ludbreg čiji je kuhar Tihomir Radašić pripremio odličan gulaš u ribičkom domu značajan doprinos ovom natjecanju dali su i sponzori: Rapala VMC Adriatic (brand Okuma i 13 Fishing), Svijet Varalica (brend Intech), Fishup, Lov i ribolov Benko Kloštar Podravski, Zoo Ribolov Ludbreg, Idra, M2Spin, i medijski pokrovitelji Ribolov Hrvatska i Ribolov Koprivnica.