Održano je 3. i 4 kolo Hrvatske Spin lige na kanalu u Međimurju

Vijesti
HM1_87753. i 4 kolo Hrvatske Spin lige (ribolov pastrva s obale umjetnim mamcima) održano na  kanalu HE Dubrava u Međimurju kod Svete Marije. Kanal u dužini 12 km je jedna od najpopularnijih pastrvskih voda u Hrvatskoj sa jako puno riba. U 3. kolu u subotu po vjetrovitom i hladnom vremenu lovilo se jako teško uz malo ulovljenih pastrva. U takvim uvjetima najbolji je bio Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin, drugi Ante Mrkonja iz ŠRD Krke Knin dok treće mjesto zauzeo je David Brletić iz ŠRD Ogulin. U četvrtom kolu u nedelju lovilo  se puno bolje nego prethodni dan po toplom i sunčanom vremenu . Najbolji je bio Mirko Hanžeković iz domačeg ŠRD Klen Sveta Marija, drugo mjesto zauzeo je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderice Koprivnica dok je treći bio Željko Kuk iz ŠRD Piškor Zagreb.  Glavni sudac natjecanja Toni Kedmenc odlično je vodio natjecanje. Nakon 4. kola natjecanja u vodstvu je MIjo Boras iz ŠRD Peščenice Zg, drugi Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin a treći Karlo Roštaš iz ŠRD Pešćenice ZG. Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderice Koprivnica nalazi se na 4. mjestu dok je Mirko Hanžeković iz ŠRD Klen Svetza Marija na 7. mjestu.
Do održavanja slijedeća dva kola, 5. i 6. koja održavaju  početkom lipnja na stazi rijeka Dobra u Ogulinu slijede natjecanja na kojima sudjeluje reprezentacija Hrvatske.
Prvo je krajem travnja u Češkoj  3. međunarodni kup Trout Union na kojemu sudjeluju 22 ekipe a nakon toga krajem svibnja slijedi 13. Svjetsko prvenstvo Irskoj gdje kao članovi reprezentacije sudjeluju Hrvoje Kuzmić i Mirko Hanžeković iz Koprivnice.
Foto galerija
[espro-slider id=548]