Održana skupština ŠRS Koprivničko-križevačke županije

Vijesti

U restoranu Zrinski u koprivnici održana je redovna godišnja skupština ŠRS koprivničko-križevačke županije. Skupštini je kao gost bio nazočan zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije i predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever. Predsjednik županijskog saveza Ivan Petak podnio je izviješće o radu saveza tijekom 2022. godine koje je jednoglasno prihvaćeno.

Prihvaćena su i ostala izviješća o radu saveza te je prihvaćen plan rada za slijedeću 2023. godinu. Za najboljeg sportaša županijskog saveza  proglašen je Leon Međimorec iz ŠRK Karas Kuzminec koji je bio odsutan te je plaketu članovima kluba dodijelio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Slijedila je rasprava o prijemu ŠRK Švelec Rasinja u članstvo županijskog saveza te je isti klub prihvaćen u članstvo saveza. Najviše rasprave  izazvala je informacija o izdavanju nove članske iskaznice bez koje neće biti moguće kupiti ribolovnu dozvolu za 2023. godinu. U raspravi je sudjelovao i predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever te su tijekom rasprave riješene sve nedoumice u vezi izdavanja iskaznica.

Foto: Ivan Herman