Završena županijska spin liga – najbolja ekipa ŠRK I.Generalić

Vijesti

Na jezeru Šoderica održano je posljednje 4. kolo županijske spin lige u ribolovu grabežljivaca iz čamca. Na posljednjem kolu nastupilo je svih devet prijavljenih ekipa. Prohladno i maglovito vrijeme uz povremeno umjeren vjetar većini ekipa otežavalo je ribolov tako da njih pet nije ostvarilo ulov dok su se ostale četiri ekipe upisale i ostvarile značajne pomake na ukupnom plasmanu dok su neke ekipe bile favoriti do zadnjeg kola ali u zadnjem kolu su ostali bez bodova.

Najbolji rezultat u 4. kolu ostvarila je ekipa ŠRK Smuđ Legrad s ostvarenih 10 062 boda, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Šoderice s ostvarenih 8633 boda dok je treće osvojila ekipa ŠRK Ivan Generalić s ostvarenih 3844 bodova.

Najveću ribu u 4. kolu  ulovio je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK “Šoderica” štuku od  63 cm.

Ukupno nakon 4. kola pobjednik ovogodišnje sezone županijske spin lige postala je ekipa  ŠRK Ivan Generalić s ostvarenih 7. negativnih bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Šoderice s ostvarenih 12. negativnih bodova  dok je treće mjesto osvojila ekipa ŠRK Smuđ Legrad s ostvarenih 17. negativnih bodova.

Naj ulov lige –  štuku od  89cm ulovio je  Zlatko Raščanec, ŠRK Amur – Drnje Botovo u 3. kolu na jezeru Šoderica.

Domaćin posljednjeg kola lige bila je ŠRK Podravka, sudac natjecanja Boro Šaulić iz ŠRK Carp Podravina dok je nagrade najboljim ekipama i pojedincima podijelio predsjednik županijskog saveza Ivan Petak.

Kompletni rezultati lige dostupni su na stranici županijskog saveza.