Održan Županijski kup u sportskom ribolovu

Vijesti

Ovaj vikend održan je Kup Županije Kc-Kž u sportskom ribolovu, disciplina udicom na plovak u svim kategorijama natjecanja u organizaciji ŠRS Koprivničko-križevačke županije. Natjecanje u kategoriji  juniori i juniorke te kadeti i kadetkinje  održano na jezerima Graba u Torčecu gdje su su postignuti slijedeći rezultati.

Prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji juniora osvojio je Patrik Orehovački iz ŠRK Štuka Torčec, drugi je bio Hrvoje Picer isti iz Štuke Torčec dok je treći bio Marko Špernjak iz ŠRK Podravke.

Ekipno najbolja juniorska ekipa je ŠRK Štuka Torčec, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Podravke a treće ŠRK Amur Drnje Botovo.

U kategoriji juniorki nastupila je samo jedna ekipa iz ŠRK Podravke. Prvo mjesto osvojila je Iva Betlehem a drugo Lorena Blažek.

U kategorija kadeta prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Štuka Torčec, drugo mjesto pripalo je ekipi ŠRK Drava Novo Virje a treće ŠRK Đelekovec. U kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Podravke a drugo ekipa ŠRK Drava Novo Virje.

Kup Županije u kategoriji seniora održan je na jezeru Jegeniš. U  konkurenciji 14 ekipa najbolja je bila ekipa ŠRK Karas Kuzminec, drugo  mjesto pripalo je ekipiŠRK Smuđ Legrad a treče je osvojila ekipa ŠRK Đelekovec.

Pojedinačno prvo mjesto osvojio je Damir Lazar iz ŠRK Karas Kuzminec, drugi je bio Damir Cmrk iz ŠRK Đelekovec a treći je bio Goran Gašpir iz ŠRK Karads Kuzminec.

U kategoriji seniorki prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Koprivnica a drugo ekipa ŠRK Picok iz Đurđevaca.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima predao je predsjednik ŠRS Koprivničko-križevačke županije Ivan Petak.

U prilogu rezultati i fotografije (foto I.Herman)