Završena Spin liga za 2024. godinu

Vijesti

Nakon osam kola završena je ovogodišnja spin liga. Zadnja dva kola održana su na rijeci Rudi. U 7. kolu najbolji je bio Boris Šiljeg iz ŠRD Krka Knin s ulovljenih 50 riba i osvojenih 13 bodova. Drugo mjesto osvojio je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderica Koprivnica s ulovljenih 41 ribom i osvojenih 19 bodova dok je treći bio Špoljar Nikola iz ŠRD Piškor Zagreb s ulovljenih 27 riba i ostvarenih 24,5 negativnih bodova.

U posljednjem osmom kolu ponovno je najbolji bio bio Boris Šiljeg iz ŠRD Krka Knin s ulovljenih 61 ribom i ostvarenih 9,5 bodova. Drugo mjesto osvojio je Jasmin Šubašić iz ŠRD Pastrva Sirač  s ulovljenih 47 riba i ostvarenih 20 bodova dok je treće mjesto osvojio Karlo Rostaš iz ŠRD Piškor Zagreb s ulovljenih 46 riba i ostvarenih 24 boda.

Nakon osam kola ligu je uvjerljivo osvojio Boris Šiljeg iz ŠRD Krka Knin s 21 negativnim bodom, drugo mjesto osvojio je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK šoderica Koprivnica s  osvojenih 34 boda dok je treći bio Špoljar Nikola iz ŠRD Piškor Zagreb s 39 negativnih bodova.

Ekipa iz ŠRD Cetina Sinj odlično je pripremila stazu i organizirala zadnja dva kola lige. Vodostaj je bio gotovo idealan za provođenje natjecanja s puno ribe  u rijeci Rudi koja je još i dodatno poribljena prije natjecanja. Iako je bilo vruće to nije utjecalo na suce i natjecatelje zbog dosta hladovine uz rijeku Rudu i dovoljne kolićine hladnih napitaka.

Rezultati u prilogu:

Fotografije: Facebook