Završena 2. liga Sjever – B-šport iz Koprivnice osvojio 1. mjesto

Vijesti

bsportZavršna dva kola Druge lige skupine Sjever održana su  proteklog vikenda u idealnim uvjetima i s bogatim ulovom na kanalu HE ‘Dubrava’ kod Svete Marije u međimurju.  U subotu je ulovljeno 157, a u nedjelju 187 kilograma ribe što je prosječno 12,3 kg po natjecatelju.

U subotu je prvo mjesto osvojila ekipa Drave iz Donjeg Mihaljevca, drugi je bio Klen 2 iz Svete Marije, a treće mjesto osvojila je ekipa B-šport iz Koprivnice. Pojeddinačno najbolji rezultat ostvarili su: Josip Orehov iz Ostriža Novakovec s 16.680 grama, Davor Florijanić iz ekipe B-šport s ulovom od 13.340 grama i Miroslav Škoda iz Drave Donji Mihaljevec s ulovom od 13.040 grama ribe.

U nedjelju se još bolje lovilo ekipno i pojedinačno.  Prvo mjesto osvojila je ekipa Klena iz Svete Marije, druga je bila ekipa B-šport, a treća ekipa Mure iz Murskog Središća. Najviše ribe ulovio je Dominik Peter iz Klena Sveta Marija i to 18.140 grama, slijedi ga Davor Florijanić iz koprivničkog  B-športa sa 13.140 grama i Dragutin Peter iz Klena Sveta Marija sa 10.750 grama ribe.

Nakon posljednja dva kola  prvo mjesto osvojila je ekipa B-šport iz Koprivnice sa 23 boda i plasirala se  u Prvu ligu HŠRS-a . Drugo mjesto osvojila je  ekipa  Linjak iz Palovca sa 24 boda . Treće mjesto zauzela je ekipa Mure iz Murskog Središća sa 30 boda, četvrta je Drava iz Donjeg Mihaljevca, peti je Ostriž iz Novakovca, šesti Klen 2 iz Svete Marije, sedmi Varaždin- Interland iz Varaždina, a LA-Ban iz Peteranca je odustao od natjecanja.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto zauzeo je Davor Florijanić iz ekipe B-šport, drugi je Erwin Škoda iz Drave, a treći Ivan Blažon iz Ostriža Novakovec.