Štuka iz Torčeca pobjednik Županijske lige u plovku

Vijesti

Sportsko-ribolovni klub Bistra iz Repaša na stazi kanal Repaš  bio je domaćin posljednjeg četvrtog kola Županijske lige u lovu ribe udicom i na plovak. U četvrtom kolu ekipno prvo mjesto osvojila je Štuka iz Torčeca, drugo Bistra iz Repaša te treće Šaran iz Molvi. Pojedinačno prvo mjesto osvojio je Kruno Milić, drugo Krešimir Kadija te treće Igor Petrović U sektoru A prvo mjesto Kruno Milić, drugo je osvojio Josip Crikvenec  a treće  Danijel Kopričanec. U sektoru B prvo mjesto osvojio je Igor Petrović, drugo Josi Prgiban te treće Mladen Pataćko, dok je

u sektoru C prvo mjesto pripalo Krešimiru Kadiji drugo Krunoslav Blažeku te treće Božidaru Saboćancu.

 

U pojedinačnoj konkurenciji titulu prvaka osvojio je Josip Pregiban iz Bistre Repaš, drugi je Krešimir Kadija iz Đelekovca te treći Danijel Kopričanec iz Šarana Molve.

Nakon četiri kola pobjednik lige je Štuka iz Torčeca u sastavu Kruno Miiić, Rikard Vinter i Zoran Picer, drugo šaranu iz Molva u sastavu Danijel Kopričanec, Ivan Vedriš I Božidar Sabočanec te treće Bistri Repaš u sastavu Siniša Frančić, Josip Pregiban i Darijan Pataćko.

U pojedinačnoj konkurenciji titulu prvaka osvojio je Josip Pregiban iz Bistre Repaš, drugi je Krešimir Kadija iz Đelekovca te treći Danijel Kopričanec iz šarana Molve.

Najbolje ekipe i pojedinci dobili su prigodne medalje i pehare, dok je po prvi put prvacima. Štuki iz Torčeca, dodijeljen i prijelazni pehar. Nagrad enajboljim ekipama i pojedinciam dodoijelio je predsjednik Županijskog saveza Ivan Petak.

Foto: Ivan Herman

 

 

 

Rezultati lige!