Pike Event – ulovljeno 250 štuka

Vijesti
p21aNakon uspješnog Spin kupa u ribolovu štuke održanog krajem jeseni kada je ulovljeno 370 kg i ukupno 280 komada štuke FB grupa Ribolov Hrvatska na zahtjev zadovoljnih sudionika ponovno je  organizirala ribolov i druženje na jezeru Zsigradmajor u Mađarskoj. Ukupno 67 prijavljenih  sudionika Pike eventa iz Hrvatske , Slovenije i Mađarske pojavilo se na druženju i prezentaciji ribolovnog pribora marke Pontoon21 i natjecanju.
Kroz 5 sati trajanja ribolova na štuke ukupno je ulovljeno 249 komada štuke. Najviše je ulovljeno štuka  do 70 cm,
k7dvadesetak riba do 90 cm ali i kapitalci od 90 cm tri komada , 91 cm dva komada i dvije od 94 cm. Takvim ulovima  jezero Zsigradmajor spada u ribičku destinaciju sa p23najviše štuke na ovim prostorima. Ulova bi bilo vjerovatno i više da je vrijeme  toplije jer sada štuka nije previše aktivna. Najviše bodova, 777 sa 8 štuka  ulovljenih štuka ostvario  je pobjednik  jesenskog Spin kupa Mario Horvat. Drugo mjesto sa 8 štuka i 669 bodova osvojio je  Robert Kiralj a treće Denis Toth sa ulovljenih 1 štuka i 661 bodom. Najveću štuku 94 cm  ulovio je Mihael Kovačić.
p1
Nakon ručka u objektima ribnjaka Serdahely slijedila je prezentacija pribora i mamaca brenda Pontoon21 te je do mraka ulovljeno 20-tak smuđeva. Svi sudionici jedva čekaju  travanj slijedeće godine i planirani kup u paru na istoj vodi  a do tad aFB Ribolov Hrvatska ako vremenski uvjeti dozvole planira organizirati ribolov smuđa i druženje na ribnjaku Serdahely.
Fotke najboljih ulova!
z9 z7 z4 z2 z1 stuka_najveca