U Varaždinu održano 2. kolo Hrvatske lige u ribolovu iz čamca

Vijesti
U nedjelju, 9. srpnja  u Varaždinu je održano 2. kolo Hrvatske lige u ribolovu grabežljivaca iz čamca. Lovilo se na rijeci Dravi uzvodno od mosta do prve kaskade na Cirka  na ukupnoj dužini natjecateljske staze od 4 km.  Po izrazito vrućem vremenu i uz česte promjene vodostaja posebno na nizvodnom djelu staze zbog rada HE Čakovec najbolje rezultate nakon pet sati natjecanja u konkurenciji osam ekipa postigao je  Varaždinski Team Interland 1 (Županić – Šestak) koji je opravdao ulogu favorita na domačoj vodi i uvjerljivo osvojio 1. mjesto s 25000 bodova i 32 ulovljene ribe.
2. mjesto s 8500 bodova zauzeo je Team Pontoon21 (Kuzmić – Matijašić) s 14 ulovljenih riba.  3. mjesto osvojio je Team Interland 2 ( Fajt – Jakopćin) s 4180 bodova i 5 ulovljenih riba.  4. mjesto zauzela je ekipa Croatian lure angler (Kraljić – Loparić) s 3390 bodova i 5 ulovljenih riba. HS Spinning team ( Hanžeković – Šimunčić) s tri ulovljene ribe i osvojenih 2283 boda zauzeo je 5. mjesto.
Ukupno je ulovljeno 66 riba u mjeri a najviše se lovio klen, bolen i grgeč.
Nakon 2. kola lige u vodstvu je ekipa Pontoon21 s 3 boda, drugo mjesto drži Interland 1 s 4 boda, treće Interland 2 sa 7 bodova kao i HS Team na 4. mjestu dok je na 5. mjestu s 10 bodova Croatian Lure anglers.
Slavonska ekipa Udica iz Donjeg Miholjca nalazi se na 6. mjestu s 12, 5 bodova dok su ekipe Podravka iz Koprivnice I Ivan Generalić iz Sigeca na začelju lige.
ŠRD Varaždin odlično je organizirao natjecanje na rijeci Dravi  te otvaranje natjecanja i proglašenje pobjednika kod ribičkog doma ŠRD Varaždin uz odličan roštilj poslije natjecanja.
Natjecanje u ligi nastavlja se trećim kolom na Dravi kod Varaždina 27. kolovoza ovaj puta na stazi Zrinski nasuprot Arene Varaždin.