Održano Prvenstvo 3. Zone

Vijesti
zona1Natjecanje 3.Zone (Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka županija) u ribolovu udicom na plovak, održano je 28.06.2015. godine na jezeru Stara Mura Žabnik u Međimurju u organizaciji  ŠRS Međimurske županije.
Natjecanje je održano u kategorijama seniora, seniorki, juniora i  juniorki.
U kategoriji seniora u konkurenciji 14. ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD linjak Pavlovec, 2. mjesto ŠRD Interland Varaždin i treće ŠRD Glavatica Prelog.
Od županijskih klubova nastupila je ekipa ŠRK Bistra Repaš koja je osvojila 10. mjesto ŠRK Drava Hlebine koja  je osvojila 13. mjesto.
U kategoriji seniorki u konkurenciji 4. ekipe  prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Klen iz Svete Marije, drugo  mjesto osvojila je ekipa ŠRK Koprivnice a treće ekipa ŠRK Bistra Repaš.
U kategoriji juniora  u konkurenciji  6. ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Glavatica Prelog, drugo mjesto ŠRD Klen Sveta Marijai treće ŠRD Interland Varaždin.
U kategoriji juniora nema prijavljenih klubova iz Koprivničko-križevačke županije.
U kategoriji juniorki u konkurenciji 4. ekipe prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Hlebine, drugo mjesto ŠRD Mura iz Murskog Središća  i treće ŠRD Klen Sveta Marija.
Ostvarenim rezultatima na prvenstvu 3.Zone prvo plasirani klubovi ostvarili su pravo nastupa na završnici Kupa Hrvatske koji se održava 17.-19.07.2015.u Garešnici. Sa područja ŠRS koprivničko Križevačke -županije
svojim rezultatima ostavrili su klubovi ŠRK Hlebine, ŠRK Koprivnica i ŠRK bistra Repaš.
U najpopularnijoj seniorskoj  konkurenciji ove godine neće sudjelovati klubovi iz Koprivničko-križevačke županije iako je plasmanom  na Kupu županijskog saveza pravo nastupa ostavrilo 5 ekipa na prvenstvu Zone 3 nastupila je samo ekipa ŠRK Drave dok su ekipe ŠRK B-Šport, ŠRK Đelekovec i ŠRK Bistra Novo Virje odustale od daljnjeg natjecanja.