Održano 5. i 6. kolo Hrvatske Spin lige u ribolovu

Vijesti
HM1_2817
5. i 6 kolo Hrvatske Spin lige (ribolov pastrva s obale umjetnim mamcima) održano na  rijeci Dobri kod Ogulina. U 5. kolu u subotu po sunčanom i vrućem  vremenu lovilo se jako teško uz malo ulovljenih pastrva. U takvim uvjetima najbolji je bio Jasmin Šubašić iz ŠRD Samobor, drugi Nikola Galović  iz ŠRD Mrežnica Duga Resa  dok treće mjesto zauzeo je Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin. Član ŠRD Šoderica Hrvoje Kuzmić osvojio je 6. mjesto dok je Hanžeković Mirko iz Koprivnice  koji se natječe za ŠRD Klen iz Svete Marije završio na 13. mjestu.
U šestom kolu u nedelju lovilo  se puno bolje nego prethodni dan u istim vremenskim uvjetima . Najbolji je bio Boris Šiljeg  izHM1_2799  ŠRD Krka Knin, drugo mjesto zauzeo je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderice Koprivnica dok je treći bio Dorijan Šimunčić  iz ŠRD Piškor Zagreb. Član ŠRD Klen Sveta Marija Mirko Hanžeković zauzeo je 9. mjesto.   Glavni sudac natjecanja Dražen Stipetić  odlično je vodio natjecanje.
Nakon 4. kola natjecanja u vodstvu je Mijo Boras iz ŠRD Peščenice Zagreb sa 26 bodova, drugi Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin sa 26. bodova  a treći Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderica sa 29 bodova . Mirko Hanžeković iz ŠRD Klen Sveta Marija na 7. mjestu u ukupnom poretku lige sa 49 bodova .
Nakon slijedeća i zadnja dva kola, 7. i 8. koja se održavaju  početkom rujna  na stazi rijeka Čabranka u Gorskom Kotaru dobit ćemo pobjednike Spin lige i 8. natjecatelja za reprezentaciju Hrvatske u sezoni 2015.
HM1_2827
HM1_2814
HM1_2809
HM1_2808