Održana izvještajna skupština Županijskog ribolovnog saveza

Vijesti

skupstina U Koprivnici je održana izvještajna skupština Športsko ribolovnog saveza županije  na kojoj su prisustvovali izaslanici svih ribičkih klubova sa područja županije koji predstavljaju gotovo 3000 sportskih ribiča.

Izviješće o radu u 2014. godini podnio je predsjednik SRS g. Ivan Petak gdje je posebno naglasio doprinos saveza organizaciji natjecanja 3. zone u sportskom ribolovu  koje je okupilo najbolje ribiče Međimurske, Varaždinske i naše Županije.

Organiziran je i Među županijski šaranski kup s predstavnicima Bjelovarsko-bilogorske županije na kojem su pobijedili šaranaši ŠRK Križevci.

skupstina2Naglasio je suradnju sa Koprivničko-križevačkom županijom posebno sa TZ županije na sajmu lova i ribskupstina1olova u Varaždinu gdje je  prezentirana ponuda koja se odnosi na sportski ribolov na našim jezerima, rijekama Dravi i Muri.

Osim organizacije Županijskih liga u svim disciplinima savez je organizirao i polaganje ispita za ribiče te je 2014. godine isti položilo 177 ribiča.

U planu za 2015. g. Uz organizaciju natjecanja posebno  mjesto zauzima aktivnost za definitivno rješavanje natjecateljske staze za velika natjecanja na kojoj će se održati Slet kadeta Hrvatske, a moguće i natjecanja u sklopu igara mladih „Alpe Adria“ kojima je 2016. g . domaćin naša Županija.

Županijski savez 2015. godine obilježava 20. godina rada i djelovanja te je u tijeku i priprema materijala za izradu prigodne monografije.

Na skupštini su prihvaćena sva izvijeća i Plan rada za 2015. godinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)