Nastavljena Hrvatska liga u ribolovu grabežljivaca iz čamca

Vijesti

Na jezeru Crkveni Bok održano je 3. i 4. kolo čamac lige. U 3. kolu lovilo se po ugodnom vremenu s malo sunca i vjetra  te je uz to riba jako loše radila i ulovljeno je dosta manje riba nego prijašnjih sezona. Zbog višeg vodostaja  jezero Crkveni Bok je puno veće i dosta ribe se nalazi na nedostupnim mjestima uz obale. Osim toga prošli vikend su održana i dva kola bass lige što je sigurno utjecalo na ribu. Sigurno je da zbog sve većeg pritiska ribolovaca na jezero Crkveni Bok ribolov postaje sve teži. Ribe ima, ali ih je sve teže uhvatiti.

U 3. kolu najbolji rezultat ostvarila je ekipa RŠU Udica D. Miholjac  s 5141 bodom, drugo mjesto osvojila je ekipa HES Sisak s 4673 boda a treće TSH Matchfishing Čakovec  s 3998 bodova.

U nedjelju, u 4. kolu  natjecanje je održano po pretežno oblačnom ali ugodnom vremenu  jer je osvježilo za više od 10 stupnjeva. Riba je bila puno aktivnija, te se bolje lovilo i na otvorenom dijelu vode za razliku od prvog dana gdje se riba tražila uz obalu i mamci prezentirali  na sjenovita mjesta. Sve ekipe dale su puno truda i odricanja uz ulaganja u čamce, opremu, pribor te uz savladavanje novih tehnika i taktike da bi ostvarile što bolji rezultat.

Prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Carp Podravina Koprivnica  s 6280 bodova, drugo mjesto pripalo je ekipa ŠRD Ogulin  s 5234 boda a a treće ekipi HES Sisak s ostvarenih 4513 bodova.

Ukupno nakon 4 kola u vodstvu je ekipa RŠU Udica D. Miholjac s 9 bodova, drugi mjesto drži ekipa ŠRD Ogulin s 10 bodova i treće ŠRK Carp Podravina Koprivnica s 19 bodova.

Rezultati i fotografije  prilogu.

 

Ukupno nakon 4. kola