Ekipa Šoderice osvojila županijsku spin ligu

Vijesti

Na jezeru Šoderica održano je posljednje kolo županijske spin lige (ribolov grabežljivac aumjetnim mamcima iz čamca u paru). U 4. kolu najbolje se snašla ekipa ŠRK Šoderice (Hanžeković-Kuzmić) koja je ulovila 14 od ukupno 17 ulovljenih riba i ostvarila ukupno  6714 bodova dok je druga ekipa bila ŠRK Koprivnica (Kolar – Mažar) s ostvarenih 2601-bodom i jednom ribom. treće mjesto osvojila je ekipa ŠRK Podravka ( Kalinić – Kalinić) s ostvarenih 1764-boda i ulovljenom jednom ribom. ulov je još ostavrila ekipa ŠRK I.generalić (Zivko -Blažotinec) s jednom ribom i ostvrenih 289 bodova. Ostale ekipe nisu ostvarile ulove. Največu ribu tijekom natjecanja ulovio je Ivica Kolar iz ŠRK Koprivnice, štuku od 51 cm.

Nakon 4. kola natjecanja  županijsku spin ligu 2021. godine osvojila je ekipa ŠRK Šoderica (Hanžeković, Kuzmić, Jaković)  s 7 negativnih bodova. drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Ivan Generalić (Zivko, Blažotinec,Kalavarić) s ostvarenih 11,5 bodova dok je treća bila ekipa ŠRK Koprivnica (Kolar, Mažar, Petak) s ostvarenih 12 negativnih bodova.

Ostale ekipe ostvarile su slijedeće plasmane. 4. Hlebine, 5. Carp Podravina, 6. Amur , 7. Ješkovo, 8.Krap, 9. Podravka i 10. Štuka.

Organizator natjecanja bila je ŠRK Podravka čiji članovi su organizirali logistiku i suđenje u suradnji sa ribočuvarima ZŠRK Koprivnica dok je glavni sudac bio Miroslav Jenduka. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima podijelio je ivan Petak, predsjednik županijskog ribolovnog saveza.

Foto: Ribolov HR, I. Herman,