Ekipa seniorki ŠRD Linjak iz V. Bukovca najbolja u ligi seniorki

Vijesti

Završnica prvenstva Hrvatske za seniorke održana je na stazi Poljanski Lug.  U 7. kolu najbolja je bila ekipa Linjaka s ulovljenih 13 890 grama. Drugo mjesto osvojila je ekipa  Drava iz D. Mihaljevca  s ulovljenih 11 392 gr. ribe  treće  ekipa Piškor Zagreb s ulovljenih 11 675 gr. Ukupno nakon 7. kola  uvjerljivo je u vodstvu ekipa Linjak iz V. Bukovca s 14 bodova dok je za 2. i 3. mjesto slijedilo uzbudljivo natjecanje. Nakon 7. kola  na drugom mjestu je ekipa Drave s 23 boda a na trećem Piškor s 24 boda.

U 8. kolu ekipa Piškora uvjerljivo je s  6 negativnih bodova i ulovljenih 20 813 grama bila najbolja te je s tim rezultatom bila bolja od Drave  koja je osvojila 2. mjesto u 8. kolu s ulovljenih 16 625 gr. dok je treće mjesto osvojila ekipa Linjaka s ulovljenih 16 058 gr.  te su tim rezultatom samo potvrdili osvajanje naslova prvaka Hrvatske s ukupno 16 neg. bodova. Piškoru je rezultat u 8. kolu bio dovoljan da za jedan bod nakraju prestigne Dravu i osvoji ukupno drugo mjesto s 25. neg. bodova  a Drava je osvojila treće mjesto s 26. neg. bodova.

Pojedinačno najbolja nakon 8. kola lige je Adrijana Komorski iz Linjaka koja je za samo jedan bod bolja od Ivone Majsec iz Piškora  koja je propustila za samo 82. grama pobjedu u 8. kolu. Treće mjesto osvojila je Sara Strbad iz Drave.

Foto: Facebook

Rezultati:

Ekipno:

Pojedinačni plasman: