Završena županijska spin liga – najbolja ekipa ŠRK I. Generalić

Vijesti

Posljednjim četvrtim kolom održanim na jezeru Šoderica završena je ovogodišnja županijska Spin liga u ribolovu predatora iz čamca u paru. Natjecanje je održano po lijepom i sunčanom vremenu. Šest od osam prijavljenih ekipa ulovilo je ukupno deset štuka i jednog grgeča. Najbolja je bila ekipa ŠRK Ivan Generalić, drugo  mjesto osvojila je ekipa ŠRK Šoderice a treće ŠRK Legrad.

Ukupno nakon 4. kola lige najbolja je uvjerljivo ekipa ŠRK I. Generalić Sigetec s 9 negativnih bodova, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK štuka Torčec s 11 negativnih, treće ŠRK Carp Podravina s 13, 5 negativnih dok je ŠRK Šoderica završila na 4. mjestu s 14 negativnih. Peto mjesto s 18 negativnih osvojila je ŠRK Podravka dok je član Podravke Branimir Kalinić osvojio nagradu za najveću ribu štuku od 74 cm ulovljenu u 3. kolu lige.

Domaćin 4. kola bila je ŠRK Koprivnica, glavni sudac natjecanja bio je Želimir Kolarić. Nagrade najboljim pojedincima i ekipama podijelili su predsjednik ŠRS županije Ivan Petak i dopredsjednik ŠRS županije Marijan Cikuš.

Foto: I. Herman, M. Hanžeković