3. kolo županijske Spin lige održano na Šoderici

Vijesti

Na jezeru Šoderica održano je 3. kolo županijske Spin lige iz čamaca. Ukupno pet prijavljenih ekipa od osam u ligi ulovilo je deset štuka i nekoliko grgeča.  Lovilo se većinom po kiši i vjetru dok je u dva navrata Šodericu zahvatilo i kratkotrajno  olujno nevrijeme koje nije spriječilo ekipe da odlove kolo lige. Nakon 6 sati natjecanja najbolji rezultat ostvarila je ekipa ŠRK Ivan Generalić Sigetec s ulovljene tri ribe i ostvarenih  10 498 bodova, drugo mjesto s tri ribe ostvarila je ekipa ŠRK Štuka Torčec s ostvarenih 10 196 bodova dok je treće mjesto s dvije ribe ostvarila ekipa ŠRK Carp podravina  s ostvarenih  7565 bodova.

Najveću ribu natjecanja, štuku od 74 cm ulovio je Brane Kalinić iz ŠRK Podravaka. Pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima podijelio je Ivan petak predsjednik ŠRS županije. Domaćin natjecanja bio je ŠRK I. G. Sigetec.

Nakon održana tri kola u vodstvu je ekipa ŠRK Štuka, drugi ŠRK I. Generalić, treće Carp Podravina. Posljednje kolo lige održava se slijedeću nedelju također na Šoderici.

rbt
rbt