ŠRK Šoderica najbolja u Hrvatskoj spin ligi iz čamca

Vijesti
Na jezeru Grabovo kod Vukovara održano je posljednje 5. kolo Hrvatske lige u ribolovu grabežljivaca iz čamca. Domaćin natjecanja bila je Zajednica Športsko ribolovnih udruga Vukovar. Nakon zanimljivog natjecanja u 5. kolu gdje je nekoliko ekipa  odlučivalo o prvom mjestu najbolji rezultat ostvarila je ekipa ŠRK Carp Podravina iz Koprivnice s tri ulovljene štuke, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Podravke s dvije ulovljene štuke a treće ŠRK Šoderica s dvije ulovljene štuke u mjeri.
Ribolov je bio zahtjevan i težak. Iako  se očekivao dobar ribolov na jezeru Grabovo ostvareno je jako malo ulova  a lovilo se po jakom vjetru što je mnogima od deset ekipa u ligi stvaralo dosta problema.
Nakon 5. kola natjecanja pobjednik lige postala je ekipa ŠRK Šoderice iz Koprivnice u sastavu Hanžeković Mirko / Šimunčić Silvio s osvojenih 19,5 bodova . Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Ogulin 1 Mario Matijašić / Hrvoje Kuzmić s 20 osvojenih bodova a treće ekipa ŠRK Podravka Koprivnica u sastavu Kalinić Branimir / Kalinić Mario isto s 20 bodova  ali s manje ostvarenih bodova kroz 5. kola natjecanja.
Prve tri ekipe ostvarile su pravo nastupa za reprezentaciju Hrvatske u 2019. godini.