Održan Kup županije za seniore i seniorke

Vijesti

U nedjelju 5. svibnja 2024. na jezeru Jegeniš i Šoderica u organizaciji ŠRS KCKŽŽ održan je Županijski kup Koprivničko-križevačke županije u sportskom ribolovu za 2024. godinu gdje su najbolje ekipe osigurale nastup na prvenstvu Zone, kojoj je ove godine domaćin Športski ribolovni savez Međimurske županije.

U kategoriji seniorki pobjednice su iz “ŠRK Koprivnica” a uz njih na prvenstvo Zone kvalificirale su se natjecateljice iz “ŠRK Picok” Đurđevac. Najbolja u pojedinačnoj konkurenciji bila je Tatjana Štajduhar iz ekipe “ŠRK Koprivnica”, drugo mjesto osvojila je Vesna Radanović iz ekipe “ŠRK Koprivnica” a treće Lidija Prpoš iz “ŠRK Picok” Đurđevac. Kompletni rezultati seniorki. 

U kategoriji seniora, već tradicionalno, nastupilo je najveći broj ekipa, ukupno 9. Prvo mjesto uvjerljivo je osvojila ekipa “Štuka Colmic Torčec” , druga je bila ekipa “ŠRK Bistra” Repaš, a treća ekipa “ŠRK Đelekovec”.  Pojedinačno najbolji je biodanijel Picer  iz ekipe “Štuka Colmic” Torčec, drugi je bio Darijan Patačko iz ekipe “Bistra” Repaš dok je  treći bio Damir Cmrk  iz ekipe “Đelekovec” . Kompletni rezultati seniora. Domaćin natjecanja bio je ŠRK Koprivnica.

Kompletni rezultati Kupa ŠRS Koprivničko-križevačke županije:

Foto: Ivan Herman / Facebook