Seniorke ŠRK Picok Đurđevac najbolje na prvenstvu 3. Zone

Vijesti

Natjecanje 3. Zone (Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka županija) u ribolovu udicom na plovak, održano je 19.5.2024. godine na jezeru Stara Mura Žabnik (seniori i juniorke) akomulaciji Selnica (seniorke i juniori) u Međimurju u organizaciji ŠRS Međimurske županije. Natjecanje je održano u kategorijama seniora, seniorki, juniora i juniorki.
U kategoriji seniora u konkurenciji 19. ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Varaždin Interland, 2. mjesto ŠRD Mura M.Središće i treće ŠRD Linjak Palovec.
Od županijskih klubova nastupile  su  ekipa ŠRK Štuka Colmic Torčec koja je osvojila 5. mjesto,  ŠRK Đelekovec  osvojila je 6.  mjesto, ŠRK Bistra Repaš  8. mjesto, ŠRK Štuka Ferdinandovac 17. mjesto, ŠRK Smuđ Legrad 18. mjesto  i ŠRK  Hlebine 19. mjesto.

U kategoriji seniorki u konkurenciji 8. ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Picok Đurđevac, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD linjak Veliki Bukovec , a treće ekipa ŠRD Drava D. Mihaljevac. Od županijskih klubova nastupila je ekipa ŠRK Koprivnica koja je osvojila 7. mjesto.

U kategoriji juniora u konkurenciji 5. ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa TSH Čakovecg, drugo mjesto ŠRD Som Kotoriba i treće ŠRD Glavatica Prelog.
U kategoriji juniora nije bilo prijavljenih klubova iz Koprivničko-križevačke županije.

U kategoriji juniorki u konkurenciji 4. ekipe prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Klen Sv. Marija, drugo mjesto TSH Čakovec i treće ŠRD Som Kotoriba. U kategoriji juniora nije bilo prijavljenih klubova iz Koprivničko-križevačke županije.

Ostvarenim rezultatima na prvenstvu 3. Zone prvoplasirani klubovi ostvarili su pravo nastupa na završnici Kupa Hrvatske.  S područja ŠRS Koprivničko – križevačke -županije svojim rezultatima plasman je ostvarila ekipa  klubovi ŠRK Picok.

Foto: ŠRK Picok Đurđevac

Rezultati: