Normark Adriatik održao prezenatciju u Zagrebu

Vijesti

Firma Normark Adriatik iz Zagreba organizirala je za svoje partnere vrhunsku prezentaciju proizvoda iz grupacije koje službeno distribuiraju za područje sedam zemalja jugoistočne  Europe. Riječ je o vodećim svjetskim brendovima među kojima su našim ribičima najpoznatiji Rapala, Shimano, Humminbird, MinnaKota, Sufix, Storm, Bluefox, Dynamite Baits, Carp spirit, Plano  i drugi brendovi sa ukupno oko 50 000 artikala na tržištu.

Prezentacija u zagrebačkom hotelu Internacional bila je prigoda da se predstave najnovija tehnološka dostignuća u proizvodnji pribora i opreme za ribolov pojedinih kompanija, kao i noviteti za nastupajuću sezonu. Osim trgovaca na prezentaciji su bili i neki od vodećih ribolovaca i novinara iz Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Najnovija tehnološka dostignuća u ribolovnom priboru prikazana su na prezentaciji Shimano Brenda. Najnovije štapove i  role prezentirao je Philipe Guigo – Generalni direktor prodaje za Shimano u Normarku Europa.

Uz vrhunske štapove i role idu i vrhunski najloni Brenda Sufix koje je predstavio na prezentaciji Enrico Ravenni – Direktor prodaje i razvoja za Sufix.

Varalice i oprema od Rapale i Storma nisu posebno predstavljani osim izloženih noviteta koje su svi nazočni mogli pogledati i uvjeriti se u kvalitetu najboljih varalica u svijetu koje drže oko 80 % svih svjetskih rekorda u ribolovu. Dovoljno je reći da većina ribiča  općenito sve voblere naziva Rapalama.

Šaranski ribolov bio je prezentiran kroz dva brenda Dynamite Baits mamci  i Carp spirit oprema a iste su prezerentirali Marcus Twidale – Generalni direktor Dynamite Baits,  Daryl Hodges – Head of Marketing Dynamite Baits I Krištof Cuderman – Dynamite Baits Pro angler iz Slovenije.

Johnson Outdoors Electronics USA predstavljen je brendovima Humminbird I Minnkota. Najnoviju tehnologiju za traženje riba i uređaje Humminbird te motore Minnkota za plovidbu prezentirao je Mario Totić – general manager u Normark Adriatik.