Kup SRS županije u sportskom ribolovu

Vijesti

kup_ZS1U organizaciji ŠRS KCKŽŽ održan je Kup Županije KCKŽŽ u sportskom ribolovu za 2016. godinu. U subotu 07.05.2016. godine održano je natjecanje u kategoriji kadeta gdje je nastupilo 8 ekipa kadeta i jedna ekipa kadetkinja. Natjecanje je održano na jezeru Gabajeva Greda. U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Đelekovec, drugo mjesto ekipa ŠRK Štuka Torčeca treće ekipa ŠRK Bistra Repaš.

Pojedinačno najbolji je bio Filip Pivar iz ŠRK Đelekovec, drugo mjesto osvojio je Karlo Tomašić iz ŠRK Đelekovec i treće Marko Špernjak iz ŠRK Podravka Koprivnica.
U kategoriji kadetkinja nastupila je ekipa ŠRK Podravke. Pojedinačno prva je bila Elena Šijak, druga Lorena Blažek i treće Karla Blažek.

U nedjelju, 08.05.2015. na jezeru Šoderica, održano je natjecanje u kategoriji juniora, seniorki i seniora. U juniorskoj kategoriji nastupile su dvije ekipe i to ŠRK Đelekovec koja je osvojila prvo mjesto i ekipa ŠRK Šaran Gotalovo koja je osvojila drugo mjesto.

Najbolji, pojedinačno, bio je David Pivar , drugo mjesto osvojio je Denis Samošćanec iz ŠRK Đelekovec, a treće Fran Puklavec iz ŠRK Đelekovec. Ukupno je nastupilo 18 ekipa seniora. U kategoriji seniorki pobjednice su tradiconalno seniorke iz ŠRK Koprivnica, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Hlebine a treće ŠRK Bistra Repaš. Najbolja u pojedinačnoj konkurenciji bila je Vesna Radanović iz ekipe ŠRK Koprivnica, drugo mjesto osvojila je Patricia Cikuš iz ekipe ŠRK Hlebine a treća je bila Marijana Vrhoci iz ekipe ŠRK Koprivnica.

U kategoriji seniora , već tradicionalno, nastupilo je najveći broj ekipa , ukupno 15. Prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Bistra Repaš, drugo mjesto ekipa ŠRK Štuka Torčec a treće ekipa ŠRK Drava Novo Virje.

Pojedinačno, najbolji je bio Matiaj Jendrašić iz ekipe ŠRK Picok Đurđevac, drugi je bio Damir Pivar iz ekipe ŠRK Đelekovec dok je treći bio Matija Mišulin iz ŠRK Bistra Repaš.

Medalje i pehare, pobjednicima su predali Branko Zorko , tajnik Zajednice sportova KCKŽŽ i Ivan Petak , predsjednik ŠRS KCKŽŽ.

Prvo plasirane ekipe plasirane ekipe juniora, seniora i seniorki plasirale su se na prvenstvo Zone ( Varaždinska,  Međimurska i Koprivničko-križevačka županija) a najbolje ekipe kadeta i kadetkinja plasirale su  se na Kup Hrvatske koji se održava u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Foto: Ivan Herman

Rezultati: Facebook ZSRK i klubova