Najbolji ribolovci primili su nagrade HŠRS-a te posebna priznanja

Vijesti

Hrvatski športsko ribolovni savez organizirao je u nedjelju, 5. ožujka 2023. godine, u Restoranu „Zrinski“u Koprivnici , svečanu dodjelu natjecateljskih trofeja najuspješnijim ekipama i pojedincima za 2022. godinu.
Proglašenju rezultata i dodjeli športskih trofeja HŠRS ekipama i pojedincima, koji su u domaćem prvenstvu osvojili prva tri mjesta ekipno ili pojedinačno.

Na svečanosti su prisustvovali saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić,  predsjednik Hrvatskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, predsjednik Županijskog ribolovnog saveza Ivan Petak, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković te počasni tajnik HŠRS-a Tomislav Feldhofer koji su najboljim ekipama i pojedincima podijelili zaslužene pehare i medalje  za ostvarene rezultate u sezoni 2022.

Zasluženo mjesto u konkurenciji pripalo je klubovima i pojedincima iz Koprivničko-križevačke županije. Među nagrađenim ekipama i pojedincima našli su se članovi ŠRK Koprivnica, ŠRK Šoderica Koprivnica, ŠRK Smuđ Legrad, Bistra Repaš i ŠRK Picok Đurđevac.

Popis nagrađenih ekipa i pojedinaca

Foto galerija