Završena Županijska Spin liga

Vijesti
DSC_0454Na jezeru Ješkovo kod Gole održana je Spin liga Županijskog ribolovnog  saveza. Nastupilo  je 11 ekipa  koje su ulovile ukupno 87 štuka.
Liga je održana kroz dva kola natjecanja. U prvom kolu najbolja je bila ekipa domaćina ŠRK Ješkovo, drugo mjesto pripalo je ekipi ŠRK Štuka Torčec a treće je osvojila ekipa ŠRK Smuđ Novačka.
U drugom kolu lige ponovno je bila najbolja ekipa ŠRK Ješkovo, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Štuka Torčec dok je
treće mjesto pripalo ekipi ŠRK Ivan Generalić.
Nakon dva kola natjecanja ekipno je pobijedila ekipa ŠRK Ješkovo Gola u drugo mjesto pripalo  je ekipi ŠRK Štuka Torčec treće ekipi ŠRK I. Generalić Sigetec.
Najveću štuku 92 cm ulovila je ekipa ŠRK Carp Podravina u sastavu Rajković Dubravko / Đeno Hrvoje koja je i pobjednik ovogodišnje županijske lige. DSC_0460
Štuku od 91 cm ulovila je ekipa ŠRK Smuđ Legrad dok je  štuku od 88 cm ulovila ekipa ŠRK Krap Virje.

Nagrade najboljim natjecateljima u kafiću „Pilajevo“ u Goli podijelili su Načelnik Općine dr. Stipe Milinković, predsjednik ŠRS KcKž Ivan Petak, tajnik ŠRS KcKžž Damir Alečković, tajnik ŠRK Ješkovo Denis Petričević i predsjednik povjerenstva za spin Mirko Hanžeković . Natjecanje je kao domaćin organizirao ŠRK Ješkovo Gola vrlo uspješno. (Denis Petričević i Tena Alečković)

Ovogodišnja županijska spin liga oduševila je sve natjecatelje a jezero Veliko Ješkovo definitivno je promovirano u najbolju ribolovnu vodu za štuku u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, što je jedan od preduvjeta za ribolovni turizam. Stalna briga o jezeru, poribljavanje i puštanje ulovljene ribe potvrđeno je kao najbolji put za uspješan ribolovni turizam kao vid kontinentalnog turizma za koji se zalaže ŠRS KcKžž i Turistička zajednica.

.