Završen ovogodišnji  Kup HŠRS – Vukovar 2018.

Vijesti

U Vukovaru na staroj Vuki u  gradu Vukovaru, prošlog je vikenda održana Završnica kupa HŠRS u četiri starosne kategorije. Domaćin natjecanja  bio je ŠRD Bjelovar i Zajednica športsko-ribolovnih udruga Vukovar. U kategoriji juniora u konkurenciji 16. ekipa  prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD klen Sveta Marija, drugo Bjelka GME Sunja i treće Novi Marof. Pojedinačno najbolji je bio Jan Zrna iz ŠRD Klen Sveta Marija. U kategoriji juniorki u konkurenciji 12. ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Ostriž Novakovec, drugo mjesto ŠRD Mura Mursko Središće a treće Šaran Podravski Podgajci. Pojedinaćno najbolja bila je Gracia Grabarić iz Ostriž Novakovec.

U kategoriji seniorki natjecalo se 16. ekipa. Prvp mjesto osvojila je ekipa Agram Zagreb, drugo mjesto  Ivanec a treće Štuka poljanski lug. Pojedinačno najbolaj je bila Ivona Majsec iz Agrama Zagreb. U seniorskoj konkurenciji nastupilo je najviše ekipa, ukupno 18. a najbolja je bila ekipa ŠRD Belišće, drugo mjesto osvojial je ekipa Ivanec a treće Odra Velika gorica. Pojedinačno najbolji je bio Novica Hostić iz ŠRD Amur Interland Darda.

Od županijskih klubova na završnici kupa nastupila je seniorska ekipa ŠRK Koprivnica te je osvojila 4. mjesto i ŠRK Picok Đurđevac koaj je završila na desetom mjestu. U ostalim kategorijama nije nastupila niti jedna ekipa jer nisu ostvarile plasman na kup na prvenstvu zone.

Foto: ŠRD Klen Sv. Marija