U Međimurju održano prvenstvo 3.zone

Vijesti

Natjecanje 3.Zone (Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka županija) u ribolovu udicom na plovak, održano je na jezeru Stara Mura Žabnik  i Selnica u Međimurju u organizaciji  ŠRS Međimurske županije. Natjecanje je održano u kategorijama seniora, seniorki, juniora i  juniorki.

U kategoriji seniora u konkurenciji 18. ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Štuka Colmic Torčec, 2. mjesto ŠRD Klen Sv. Marija i treće ŠRD Linjak Palovec.

Od županijskih klubova nastupila je ekipa ŠRK Karas Kuzminec koja je osvojila 5. mjesto ŠRK Đelekovec  13. mjesto i ŠRK Smuđ Legrad 18. mjesto.

U kategoriji juniora  u konkurenciji  8. ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Diver Ljubešćica, drugo ŠRK Štuka – Colmic Torčec i 3. mjesto ŠRD Klen – Colmic Sveta Marija.

U kategoriji seniorki u konkurenciji 7 ekipa,  ekipa ŠRK Picok Đurđevac osvojila je 5.  mjesto a ekipa ŠRK Koprivnice  sedmo mjesto a  te su se obje ekipe plasirale na kup Hrvatske.

U kategoriji juniorki ekipa ŠRK Podravke plasirala se na kup Hrvatske.

Ostvarenim rezultatima na prvenstvu 3.Zone prvo plasirani klubovi ostvarili su pravo nastupa na završnici Kupa Hrvatske.

Foto : FB stranice klubova

ŠRK Štuka Colmic Torčec – prvaci 3. Zone

Juniori i seniori ŠRK Štuka Colmic Torčec

Juniorke ŠRK Podravke