U Ludbregu održan 2. Urban Street Fishing kup

Vijesti
U Ludbregu je održan  2.USF kup Ludbreg.  Zanimljiva  natjecanje  sa dosta iznenadenja uz nešto slabiji ostvaren ulov nego što je bio prošle godine na prvom kupu. Moožda iz razloga što je ovaj održan malo kassnije te  riba već polako napušta sigurnu gradsku poziciju na kojo boravi tijekom zime. Razlog  malog pomjeranja datuma je u iščekivanju popuštanja mjera ali s obzirom da do toga nije došlo kup je održan uz dozvoljen broj natjecatelja a to je 25 bez zajedničkog doručka i ručka uz držanje distance i drugih propisanih mjera.
Kup je organizirala FB grupa Ribolov Hrvatska u suradnji sa ŠRD Ludbreg na rijeci Bednji u Ludbregu s ciljem promocije rijeke Bednje kao destinacije za UL ribolov i pribora od sponzora natjecanja Flagman, Idra, FishUp, Svijet varalica, Zoo ribolov i M2Spin.

Za 4 sata natjecanja 25 natjecatelja ulovilo je  28 riba, 17 Klenova,4 štuke,6 smudeva i 1bolen. Najbolje u svemu  snašla se  jedina dama na natjecanju

Ena Milnović sa 6 ulovljenih riba,(klenovi) zasluženo drugi i očekivano u medalji bio je   Dubravko Fajt,dok je treći bio Dominik Jaković.
Rezultati:
1.Ena Milnović ….6 riba……155 bodova
2.Dubravko Fajt …..5 riba…….110 bodova
3.Dominik Jaković..3 ribe….78 bodova
4.Darko Sočec Soki…3 ribe. …77 bodova

Najveći ulov kupa…štuka 44 cm

Siniša Pižir
Vidimo s idimo se iduće godine na 3. USF Ludbreg…Bistro !
Zahvaljujemo sponzorima Flagman, Idra, FishUp, Svijet varalica, Zoo ribolov i M2Spin na nagradama.
Medijski pokrovitelj Ribolov HR i Ribolov Koprivnica
Fotke sa natjecanja: