TSH Sensas Matchfishing Čakovec i dalje u vodstvu

Vijesti
Peto i šesto kolo 1. hrvatske lige u lovu ribe udicom na plovak bilo je održano na jezeru Finzula kod Rakitja. Jezero Finzula se pokazalo i ovaj put kao vrlo zanimljiva natjecateljska staza na kojoj se lovio  keder i krupna deverika i šaran. Seniorska ekipa TSH Sensas Matchfishing Čakovec nastavila je s odličnim rezultatima i na Finzuli. Prvog dana natjecanja ekipa ŠRK TSH Sensas Matchfishing Čakovec osvojila je ekipno prvo mjesto sa 14 negativnih bodova.
Drugog dana natjecanja ekipa je osvojila treće mjesto ekipno i to sa 17 negativnih bodova. Nakon šest održanih kola kola ekipa ŠRK TSH Sensas Matchfishing Čakovec i dalje se nalazi na prvom mjestu sa 13 negativnih bodova, odnosno 8 bodova manje od drugoplasirane ekipe „Raka“ iz Rakitja te 11 bodova manje od trećeplasirane ekipe „Bjelke“ iz Sunje.
U pojedinačnom poretku lige Alan Perko nalazi se na prvom mjestu sa 17 bodova, Željko Raženj na četvrtom mjestu sa 23 boda, Sandi Matijašević na petom mjestu sa 24 boda te Filip Halić na šestom mjestu sa 25 bodova.
Prvenstvo se nastavlja početkom srpnja kada su, 8. i 9. srpnja na rasporedu sedmo i osmo kolo Prve HRL na jezeru Jegeniš kod Koprivnice.

TABLICA PRVE LIGE

 1. TSH Sensas Matchfishing Čakovec 13
 2. Rak Topfishing Garbolino Rakitje 21
 3. Bjelka GME Garbolino Sunja 24
 4. Ilova Garešnica 31
 5. Udica Donji Miholjac 35
 6. Varaždin Interland VDE 38
 7. Klen Colmic Sveta Marija 39
 8. Amur Interland Darda 48
 9. Bistra Repaš 53
 10. Klen Majur 54
 11. Mura Mursko Središće 56
 12. Štuka Colmic Torčec 56