Proglašeni najbolji ribolovci: Najbolji mladi ribiči

Vijesti

Sportsko-ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije proglasio je najuspješnije ekipe i pojedince u sportskom ribolovu za 2019. godinu. Ekipno su nagrađeni ribiči iz ŠRK-a Štuka Torčec, i to kadeti za osvojeno prvo mjesto na kupu kadeta HŠRS-a, ali i juniori koji su također bili prvi na Kupu HŠRS-a.

Nagrađeni su i kadeti ŠRK-a Đelekovec koji su na državnom kupu osvojili treće mjesto. Juniorke Podravke također su zaslužile odličje za prvo mjesto na državnoj smotri održanoj ovog ljeta na jezerima Jegeniš i Šoderica.

Priznanje Ribolovnog saveza dobile su i seniorke ŠRK-a Koprivnica, koje su bile srebrne na kupu HŠRS-a. Isto tako, osvojile su drugo mjesto u ligi seniorki, dok su seniori treći u 3. ligi sjever.

Odlični su bili i seniori Karasa iz Kuzminca, koji su među seniorskim ekipama iz našeg kraja ostvarili najbolji plasman, bili su brončani na državnoj smotri, a u ligi mladeži U-25 osvojili su treće mjesto.

U šaranskom ribolovu ŠRK Amur Drnje – Botovo osvojio je drugo mjesto na međužupanijskom šaranskom kupu, a u međužupanijskom kupu u lovu ribe udicom na plovak Bistra Repaš bila je druga, a Drava Novo Virje treća.

Pojedinačno su nagrađeni Karlo Tomašić iz ŠRK-a Štuka Torčec za prvo mjesto  mjesto na Kupu kadeta HŠRS-a, u kategoriji juniora David Pivar također za prvo mjesto na Kupu HŠRS-a.

Iz ŠRK-a Podravka, u kategoriji juniorke pojedinačno, nagrađena je i Mihaela Frančić za prvo mjesto na Kupu HŠRS-a. Iz ŠRK-a Koprivnica, među seniorima, priznanje je dobio Vlado Stubičar za treće mjesto 3. lige sjever, a iz ŠRK-a Peski Đurđevac, liga za mastere, pojedinačno prvo mjesto Ivica Vrabec, za pojedinačno drugo mjesto Tvrtko Krešić, te za treće mjesto u istom natjecanju Branko Prpoš. Priznanja su trebala biti uručena na godišnjoj skupštini Saveza, no zbog nastale situacije ona je odgođena.

www.savez.ribolov-koprivnica.com