2. BBS Spin kup

Vijesti

2.BBS kup u spin ribolovu grabežljivaca održan je ponovno na jezeru Zsigradmajor u Mađarskoj u organizaciji Fb grupe Ribolov Hrvatska i Ribnjaka Serdahely u subotu 21.10.2017. Sponzor međunarodno natjecanja na jezeru Zsigradmajor na kojem je sudjelovalo 50 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske bi je BBS Sport koji okuplja mnoge strane brendove. Ribolov je bio solidan, sa 50 komada ulovljenih rib. Štuke je ulovljeno ukupno 38 komada štuke i 12 smuđeva. Iako štuke ima u jezeru puno ulovljeno ih malo jer su po bistroj vodi i mirnom vremenu uzimale oprezno što uz nekoliko ulovljenih štuka preko 100 cm potvrđuje da je ova voda trenutno najbolja voda sa štukama u ovom djelu Europe.

Najbolji su ostvarili solidne ulove i to štuke od 80 do 104 cm te zasluženo osvojili 2. Međunarodni BBS Spin kup. Sponzor natjecanja B.B.S. sport d.o.o. Zastupnik i distributer 29 poznatih proizvođaća kao što su: Tica, Owner, Momoi, Yo-Zuri, Mainline Baits, Le Chameau, Climax, Sportex, Salmo, Stonfo, Mepps i drugi, pobrinuo se da najbolje plasirane natjecatelje nagradi vrijednim nagradama, te je svaki natjecatelj koji je nastupio na natjecanju dobio prigodni poklon poklon bon.

Nagrade za najbolje natjecatelje bili su štapovi Daiwa i Cormoran i prigodni poklon paketi sponzora. Prigodnim poklonima nagrađeni su i najmlađi natjecatelji Vlatko Tisanić I Karlo Strbad te jedina natjecateljica Nina Grošanić a prigonu nagradu za osvojeno 4. mjesto primio je Petar Kovačić.

Rezultati natjecanja:

mjesto IVAN ANDROCI jr.
2. mjesto TIHOMIR BLATARIĆ
3. mjesto BORUT NOVAK
Največa riba Borut Novak 104 cm

 

  

 

Foto: Ribolov Hrvatska