Završio kup Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak

Vijesti

U nedjelju, 14. srpnja, u prostorijama restorana Zrinski u Koprivnici održano je svečano zatvaranje i dodjela nagrada najuspješnijim natjecateljima i ekipama koje su sudjelovale na završnici Državnog kupa Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza u lovu ribe udicom na plovak održanog od 12. srpnja do 14. srpnja na jezerima Šoderica i Jegeniš. Završnoj svečanosti prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je dodijelio nagrade najuspješnijim natjecateljima u kategoriji seniora te primio plaketu zahvale koju je Županiji za pomoć u organizaciji dodijelio HŠRS.

Zamjenik Ljubić obratio se prisutnima čestitavši sudionicima na rezultatima uz zahvalu organizatorima što su uspješno realizirali najveću sportsko ribolovnu manifestaciju u ribolovu na Šoderici. Uz zamjenika Ljubića, sudionicima su čestitali i predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever, predsjednik ŠRS-a Koprivničko – križevačke županije Ivan Petak, načelnik Općine Drnje Petar Dombaj te zamjenica načelnika Općine Legrad Kristina Turk.

U kategoriji juniora 1. mjesto je osvojio David Pivar iz ekipe Štuka Colmic Torčec, dok je kod juniorki 1. mjesto osvojila Mihaela Frančić iz ekipe Podravka Koprivnica. Najuspješnija muška juniorska ekipa je Štuka Colmic Torčec, a kod juniorki Podravka Koprivnica.

Kod seniora 1. mjesto je osvojila ekipa Varaždin VDE Varaždin, a kod seniorki najbolja je bila ekipa Štuka Poljanski lug. Lea Kramar iz ekipe Agram Piškor je najbolja seniorka, a najboljim seniorom proglašen je Dino Hrenar iz ekipe Bjelka GME Sunja.

Domaćinstvo završnice KUP-a ove je godine pripalo ŠRS-u Koprivničko-križevačke županije, a natjecanje na kojem je nastupilo više od 400 sudionika iz Hrvatske je financijski podržala Koprivničko-križevačka županija.

U nedjelju 14. srpnja u prostorijama restorana Zrinski u Koprivnici održana je svečano zatvaranje i dodjela nagrada najuspješnijim natjecateljima i ekipama koje su sudjelovale na završnici državnog KUP-a HŠRS-a u lovu ribe udicom na plovak održanog od 12. srpnja do 14. srpnja na jezerima Šoderica i Jegeniš. Završnoj svečanosti prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je dodijelio nagrade najuspješnijim natjecateljima u kategoriji seniora te primio plaketu zahvale koju je Županiji za pomoć u organizaciji dodijelio HŠRS.

Zamjenik Ljubić obratio se prisutnima čestitavši sudionicima na rezultatima uz zahvalu organizatorima što su uspješno realizirali najveću sportsko ribolovnu manifestaciju u ribolovu na Šoderici. Uz zamjenika Ljubića, sudionicima su čestitali i predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever, predsjednik ŠRS-a Koprivničko – križevačke županije Ivan Petak, načelnik Općine Drnje Petar Dombaj te zamjenica načelnika Općine Legrad Kristina Turk.

U kategoriji juniora 1. mjesto je osvojio David Pivar iz ekipe Štuka Colmic Torčec, dok je kod juniorki 1. mjesto osvojila Mihaela Frančić iz ekipe Podravka Koprivnica. Najuspješnija muška juniorska ekipa je Štuka Colmic Torčec, a kod  juniorki Podravka Koprivnica.

Kod seniora 1. mjesto je osvojila ekipa Varaždin VDE Varaždin, a kod seniorki najbolja je bila ekipa Štuka Poljanski lug. Lea Kramar iz ekipe Agram Piškor je najbolja seniorka, a najboljim seniorom proglašen je Dino Hrenar iz ekipe Bjelka GME Sunja.

Domaćinstvo završnice KUP-a ove je godine pripalo ŠRS-u Koprivničko – križevačke županije, a natjecanje na kojem je nastupilo više od 400 sudionika iz Hrvatske je financijski podržala  Koprivničko-križevačka županija.

Izvor : http://www.kckzz.hr

izvor: Drava.info