Završeno prvenstvo za mlađe kategorije

Vijesti

Na jezeru Pakra II u Banovoj Jaruzi održana su zadnja dva kola  prvenstva Hrvatske 2021. u lovu ribe udicom na plovak. U kategoriji mladeži U-20 nastupile su  Lana Picer iz ŠRK-a Štuka Torčec i Iva Betlehem iz ŠRK-a Podravka Koprivnica, a u kategoriji mladežiU-25 nastupio je Leon Međimurec iz ŠRK-a Karas Kuzminec.

U subotu na 7. kolu lige  Lana Picer u kategoriji U-20 osvojila je četvrto mjesto, a Iva Betlehem peto mjesto, dok je u kategoriji U-25 Leon Međimurec osvojio drugo mjesto. U nedjelju je održano osmo kolo u kojem je Lana Picer osvojila  drugo mjesto, Iva Betlehem šesto, a Leon Međimurec treće mjesto.

Najbolji rezultat i plasman u reprezentaciju ostvario je  Leon Međimurec koji  u ukupnom plasmanu osvojio četvrto mjesto kojim je osigurao nastup za reprezentaciju za svjetsko prvenstvo 2022. godine čime je samo potvrdio ostvreno pravo nastupa  osvajanjem zlata u ekipnom svjetskom prvenstvu u Mađarskoj. o. Pojedinačno nakon osam kola lige  u kategoriji U-20, od 19 natjecatelja Lana Picer zauzela je osmo mjesto, dok je Iva Betlehem bila deseta.