Završena 1. liga HŠRS seniori – ŠRK Štuka Torčec deseta

Vijesti

HM1_1656Na jezeru Banova Jaruga održana su posljednja dva kola  I. lige HŠRS-a u kategoriji seniora.  U 11. kolu najbolji rezultat ostvarila je ekipa ŠRD Interland iz Varaždina, drugo mjesto pripalo je ekipi ŠRD Som Kotoriba a treća je bila ekipa ŠRD Šaran iz Zaprešića. Jedini predstavnik iz KC-kž županije Štuka Torčec u 11. kolu osvojila je 8. mjesto. 

U posljednjem 12. kolu najbolja je  ponovno bila ekipa ŠRD Interland iz Varaždina, drugo mjesto pripalo je ekipi ŠRD TPK iz Zagreba a treće mjesto osvojila je ŠRD Topfishing Zagreb. ŠRD Štuka Torčec u zadnjem kolu osvojila je ponovno 8. mjesto.

Ukupno nakon 12. kola 1. lige seniora HŠRS-a pobjednik lige  je ekipa ŠRD Rak Rakitje iz Zagreba sa 62. boda, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Topfishing Garbolino Mossela sa 63. boda dok je treće mjesto osvojila ekipa ŠRD Ilova iz Garešnice sa 64. boda.

Županijski predstavnik  ŠRK Štuka iz Torčeca osvojila je  na 10. mjesto u ovoj sezoni lige  sa 87. bodova.

Pojedinačno najbolji natjecatelj lige je Ivica Bonino iz ŠRD Interland Varaždin,  drugo mjesto osvojio Kristijan Kosmačin iz ŠRD Interland Varaždin dok je treće pripalo Dejanu Vondrak iz ŠRD Bjelka Sunja. Najbolji pojedinačni rezultat  natjecatelja šRD Štuke Torčec je 13. mjesto Goran Matijašića i 14. mjesto Matije Lončara.

Najbolji pojedinci iz lige svojim rezultatima ostvarili su pravo nastupa za reprezentaciju Hrvatske a najbolja ekipa na međunarodnom kup natjecanju.