Održana izborna skupština SRS Koprivničko-križevačke županije

Vijesti

U Koprivnici je održana izborna skupština SRS Koprivničko-križvačke županije.   Svečanoj skupštini nazočili su zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever, tajnik HŠRS-a Domagoj Ceković te drugi gosti. Dosadašnji predsjednik saveza Ivan Petak ponovno je izabran za predsjednika. Izvješće o radu saveza podnio je predsjednik saveza Ivan Petak koji je naveo sve aktivnosti saveza te posebno naglasio rezultate mlađih kategorija ostvarene na Kupu Hrvatske.

Nakon što su predstavljena sva izvješća nazočnim delegatima obratio se zamjenik župana Ratimir Ljubič koji je naglasio odličnu suradnju sa SRS županije posebno tijekom organizacije Kupa Hrvatske te  je zahvalio  ribička na suradnji  tijekom epidemije Korona virusa.

Predsjednik HŠRS-a  Vladimir Sever pohvalio je suradnju za županijskim savezom te naglasio da je rad ovog saveza jako dobar posebno u radu s mlađim kategorijama natjecatelja.  Predsjednik saveza  upoznao je sve nazočne s odlukama Upravnog odbora saveza i razlozima otkazivanja svih natjecanja.  Tajnik saveza Ceković Domagoj  zahvalio je na suradnji te upoznao nazočne s detaljima provedbe zamjene ribičkih ispita i povratu kotizacija za natjecanja.

Skupština je nakon prihvaćanja svih izvješća  razriješila sve dosadašnje dužnosnike te se pristupilo izboru novog predsjednika saveza gdje je jedini kandidat bio Ivan Petak te je ponovno izabran za predsjednika saveza.

N kraju skupštine podijeljena su priznanja i nagrade za najbolje ribiče i klubove. Nagrade za prijavljene najulove u 2019. godini predali su tajnik saveza Domagoj Ceković i predstavnik sponzora Normark Adriatik Mirko Hanžeković.  Nagrade najboljim natjecateljima i klubovima predali su predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever i predsjednik SRS županije Ivan Petak.

Izvješće o radu saveza 

Foto: Ivan Herman