HŠRS dodijelio priznanja najuspješnijim ekipama i pojedincima za 2021. godinu

Vijesti

Svake godine Hrvatski športski ribolovni savez početkom proljeća tradicionalno održava svečanu dodjelu pehara i medalja najuspješnijim ekipama i pojedincima za prethodnu godinu. Ove godine dodjela priznanja Hrvatskog športskog ribolovnog saveza održala se u Prelogu, a dodijeljeno je ukupno 75 nagrada ekipama i pojedincima koji su u prvenstvu u 2021. godini osvojili prva tri mjesta ekipno, odnosno pojedinačno u  svim kategorijama i dobnim skupinama.

Dodjeli nagrada u Prelogu nazočili su zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i predsjednik Skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina koji je čestitao svim dobitnicima na prošlogodišnjem uspjehu u natjecateljskom ribolovu te naglasio kako su ribolovne udruge na području Međimurske županije aktivne u provođenju sportskog i rekreativnog ribolovstva: „Međimurje je sredina koja prepoznaje sport, a sportski ribolov je na našem području jako razvijen. Imamo veliki broj natjecatelja, ali i veliki broj pojedinaca rekreativaca koji se bavi ribolovom. Ponosan sam što mogu reći da ste i vi zaslužni što Međimurska županija nosi titulu Europske regije sporta, jer sa svojim uspjesima na natjecanjima pridonosite promociji Međimurja kao regije koja živi sport“.

Svečanosti su nazočili i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, počasni tajnik HŠRS Tomislav Feldhofer i predsjednik Saveza športskih ribolovnih društava MŽ Zoran Pfeifer.