Održan Normark Spin kup

Vijesti

Na kraju sezone kada gotovo više i nema drugih natjecanja održan je još jedan uspješan kup u ribolovu grabežljivaca u organizaciji Facebook grupe Ribolov Hrvatska. Sponzor ovog međunarodnog kupa bio je Normark Adriatik iz Zagreba uvoznik vodećih svjetskih brendova među kojima su našim ribičima najpoznatiji Rapala, Shimano, Humminbird, MinnaKota, Sufix, Storm, Bluefox, Dynamite Baits, Carp spirit, Plano  i drugi a ovaj kup održan je zbog promocije brendova Storm i Rapala.

Na natjecanju se okupilo 46 natjecatelja iz Hrvatske i Mađarske dok su slovenski natjecatelji zbog razno raznih obaveza izostali sa ovog natjecanja. Nakon prijava, doručka i izvlačenja startnih brojeva  u objektu ribnjaka Serdahelj slijedio je odlazak na tri jezera u Serdahelju gdje nas je dočekalo blato i snijeg koji je tijekom noći padao. Iako su vremenski uvjeti za ribolov bili teški, posebno nakon nagle promjene vremena  ulovljeno 21 štuka i 4 grgeča u mjeri. Iako se većina sa brojevima manjim od 20 nastojala dokopati jezera broj dva te tamo upisati to ipak nije bilo lako jer je riba slabo primala te se trebalo prošetati do jezera broj jedan i pokušati uloviti manje primjerke  štuka za bolji rezultat.

Rezultati;

Največa štuka 84 cm – Števinović Hrvoje
Najveći grgeč 37 cm – Butek Tomislav

Najbolji natjecatelji nagrađeni su poklon paketima u kojima su  se nalazili noviteti iz programa  Storm i Rapala a posebne nagrade primili su Nenad Mučurlija koji se konačno upisao na jednom od natjecanja i Vlado Mudri za sudjelovanje na svim natjecanjima.
1. Androci Ivan jr.
2. Zoltan Nemet
3. Maruševac Dražen
4. Androci Ivan old.
5. Števinović Hrvoje
6. Martinec Željko
7. Sanader Goran
8. Živko Franjo
9. Starčević Robert
10. Bobek Kruno