Održan Međunarodni Favorite spin kup

Vijesti

HM1_7722U subotu 25.6.2016. je u organizaciji Fb grupe Ribolov Hrvatska i i Ribolovne trgovine Spinnka iz Zagreba održano je međunarodno natjecanje na jezeru Zsigradmajor na kojem je sudjelovalo 60-tak  natjecatelja  iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Mađarske. Iako je ribolov bio težak zbog ekstremne vručine  i neaktivnosti štuke zbog tople  vode ulovljeno je ukupno svega 50-tak komada štuke, jedan som i jedan smuđ  iako štuke ima u jezeru puno ista nije bila aktivna zbog navedenih razloga. Najbolji su ostvarili solidne ulove i to štuke od 80 do 90 cm te zasluženo osvojili Međunarodni Favorite kup.

kiraljPrvo mjesto osvojio je Robert Kiralj, drugo mjesto  Leon Trnski dok je treći bio Josip Dora. Najveću ribu, soma od 124  cm ulovio je Leon Trnski kojemu je ovo bilo prvo natjecanje u životu te je time njegov uspjeh još i značajniji.
Najbolji pojedinci  nagrađeni su štapovima  i rolama Favorite, novog ukrajinskog leon brenda u Hrvatskoj čiji je zastupnik Spinnka iz Zagreba.

Facebook grupa Riboov Hrvatska zahvaljuje svima na sudjelovanju, domaćinu kupa Ribnjaku Serdahely i vlasniku jezera Zsigradmajor te glavnom sponzoru Spinnka Zagreb.

https://www.facebook.com/groups/crofishing/