Održan Kup Hrvatske 2021. na jezeru Pakra 2

Vijesti

Na jezeru Pakra II u Banovoj Jarugi održano je finale Kupa HŠRS za 2021. u lovu ribe udicom na plovak u kategoriji juniorke, juniori , seniorke i seniori. U kategotiji juniora prvo mjesto osvojila je ekipa TSH Sensas Match Fishing Prelog, drugo mjestp ekipa Smuđ Črnkovci i treće  Linjak veliki Bukovec.  Pojedinačno najbolji rezultat ostvario je  sebastijan Čurač iz Smuđa Črnkovci. U kategoriji juniorki prvo mjesto osvojila je ekipa  ŠRD Klen iz Svete Marije, drugo ekipa Klen Oroslavlje a treće ekipa ŠRK Podravka iz Koprivnice. Pojedinačno najbolja juniorka bila je Simona Vlašić iz Klena Sv. Marija.

U kategoriji seniora prvo mjesto osvojila je ekipa TSH Sensas MF Prelog, dtugo ekipa Bjelka GME Garbolino iz Sunje a treće  Varaždin Interland VDE Pojedoinačno najbolji bio je Mario Pejaković iz Bjelke GME Sunja. U kategoriji seniorki  prvo mjesto pripalo je ekipi Drave iz donjeg Mihaljevca, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Koprivnica a treće Štuka iz Poljanskog Luga. Pojedinačno najbolja je bila  Ivanka Škoda iz ŠRD Ivanec.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima podjelili su predsjednik HŠRS-a vladimir Sever i tajnik saveza Domagoj Ceković.

Uspješan nastup na ovogodišnjem Kup Hrvatske ostvarili su i klubovi sa područja ŠRS Koprivničko-križevačke.

Seniorke ŠRK Koprivnica drugo mjesto, treće mjesto juniorke ŠRK Podravka, četvrto mjesto  juniori ŠRK Štuka Torčec, seniori ŠRK Štuka Torčec četvrti, pojedinačno su ostvareni još bolji rezultati.
iva Betlehem iz ŠRK Podravke viceprvakinja juniorka, Patrik Orehovački iz ŠRK Štuka Torčec  viceprvak junior,
Tatjana Štajduhar iz ŠRK Koprivnica  viceprvakinja seniorka, Sanja Oreški iz ŠRK Koprivnica 3. mjesto  i Goran Matijašić iz ŠRK štuka Torčec peto mjesto u seniorskoj konkurenciji.

Kompletni rezultati

Foto: Naslovnica ŠRK Podravka, tekst foto FB klubova sudionika