ŠRK Koprivnica najbolja na drugom kolu lige

Vijesti

Na rijeci Dravi na lokaciji Sigečki zaton održano je drugo kolo Županijske Spin lige. Domaćin drugog kola lige bio je ŠRK Šoderica iz Koprivnice. Deset ekipa Šoderica u 4 sata natjecanja ulovilo je jako malo riba te je trebalo dosta znanja i sreće za upis na rijeci Dravi. Upisalo se samo pola od prijavljenih ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Koprivnica (Mažar / Kolar) sa štukom od 63 cm koja im je donijela 3969 bodova i prvo mjesto.

Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Hlebine sa štukom od 61 cm i ostvarenih 3844 boda a treće je osvojila ekipa ŠRK I. Generalić iz Sigetca s 4 ulovljena i ostvarenih 3227 bodova.

Upis su još ostvarile ekipa Carp Podravina i Šoderica.

Pehare i medalje najboljim ekipama podijelili su predsednik ŠRS KC-Kž Ivan Petak i predsjednik ŠRK Šoderica Mihael Rumek.

Ukupno nakon dva kola u vodstvu lige je ŠRK Koprivnica s 20 bodova, na drugom mjestu je ekipa ŠRK Hlebine sa 21,5 bodova, treći su ŠRK I. Generalić Sigetec s 22  boda, na četvrtom mjestu je ekipa Šoderica sa 23,50 bodova i peti ŠRK Carp Podravina s 28 bodova.

Liga se nastavlja 3 kolom polovicom rujna na jezeru Šoderica.