Ulovili 270 komada štuka na kupu

Vijesti

DSC_118660 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske okupilo se na Međunarodnom pojedinačnom natjecanju u ribolovu štuke spin tehnikom   koje je organizirala FB grupa Ribolov Hrvatska – Fishing Croatia i kao domačin natjecanja Szerdahely-Tó iz Mađarske na jezeru Zsigárdmajor  kod Nagykanizse. Samo jezero je površine oko 25 ha. Na natjecanju koje je bilo odlično organizirano ukupno je ulovljeno 370 kg štuka odnosno 270 komada što je skoro 6 kg po  natjecatelju. Ribolov je bio stvarno odličan što su potvrdili i prezadovoljni natjecatelji nakon završetka natjecanja koji su bili zadovoljni  i samom organizacijom te suđenjem na natjecanju.

Proglašenje pobjednika održano je u objektima ribnjaka Serdahelyi to a nagrade najboljima ispred organizatora podijelili su predstavnici

organizatora FB grupe Ribolov Hrvatska Mirko Hanžeković i Darko Sočec te predstavnici ribnajka Szerdahely-Tó Radi kup1Csaba i Markan Laszlo.
Prvo mjesto sa deset ulovljenih štuka i 735 bodova osvojio je Mario Horvat, drugo mjesto sa 8 ulovljenih štuka i 691 bodom osvojio je Dubravko Fajt dok je treči bio Darko Kelenc sa 7. ulovljenih riba i 560 bodova.

Največu štuku dužine 94 cm ulovio je Boštjan Novak.

Najboljim natjecateljima za prvih deset mjesta nagrade su osigurali sponzori iz Hrvatske i Mađarske.

Sponzori
Spinnka Zagreb
Idra Karlovac
Fishing Croatia
HD Fishing Letnye
Szúnyog Horgászbolt Nagykanizsa
Mura Horgaszbolt Letenye
Vir vobleri