Proglašenje pobjednika liga HŠRS-a održano u Sisku

Vijesti

Po prvi puta u gradu Sisku održana podjela priznanja HSRSa za sve kategorije i discipline u 2017. godini pojedincima i ekipama u sportskom ribolovu. Domaćin je bio Sportsko Ribolovni savez Sisačko-moslavačke županije   sa organizatorom HŠRS-om u hotelu Panonija Sisak.  Dobrodošlicu nazočnim sportskim ribičima uputio je  predsjednik SRS SMZ Branko Lončarević. Nakon njega prisutnima se obratio predsjednik HSRSa Vladimir Sever i otvorio dodijelu priznanja i pehara osvajačima istih. Nagrade su dodjeljivala i uvaženi gosti ispred Grada Siska zamjenik gradonačelnice gospodin Ivica Rendulić i ispred županije SMZ zamjenik župana gospodin Ivan Celjak. Osim njih nagrade su dodjeljivali predsjednik SRS SMZ Branko Lončarević i dopredsjednici HSRS-a.

Proglašenju najboljih ekipa i pojedinaca u sportskom ribolovu 2017. godine prisustvovao je i predsjednik Sportsko ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije Ivan Petak.

Od županijskih klubova i pojedinca špehare i medalje među najboljima primili su ekipa seniorki ŠRK Koprivnica za osvojeno 2. mjesto ekipno u Prvenstvu Hrvatske te Jadranaka Guliš za osvojeno 2. mjesto pojedinačno.  ŠRK Karas Kuzminec za 2. mjesto u 2. ligi Sjever te Leon Međimurec iz ŠRK Karas Kuzminec za osvojeno pojedinačno mjesto u 2. ligi Sjever.

ŠRK Koprivnica primio je pehar i medalje za osvojeno 3. mjesto 3. mjesto u 2. ligi Sjever.

U kategoriji  mladeži, pojedinačna liga U20 pehar i medalju primio je Erwin škoda iz ŠRK B-Šport za osvojeno prvo mjesto u ligi.

U kategoriji ribolov grabežljivaca iz čamca umjetnim mamcima za prvo  mjesto  ekipno u prvoj sezoni neslužbene lige primio je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderica koji se natjecao za ekipu Pontoon21 sa Mariom Matijašić iz Ogulina. od Ove sezone liga je službena u okviru HŠRS-a kao i ostale natjecateljske lige.

Foto galerija: