Na Čabranci održano 3. i 4. kolo Spin lige

Vijesti

Na rijeci Čabranci u mjestu Plešće održano je 3. i 4. kolo Hrvatske spin lige. Natjecanje je održano u gotovo idealnim uvjetima, vodostaj 35 cm, sunčano vrijeme i uz povremen slab vjetar koji je pred nadolazeću promjenu vremena pojačao u zadnjoj rundi natjecanja.
Nakon izvlaćenja startnih brojeva i pregleda staze krenulo je natjecanje gdje je kao i obićno trebalo dosta sreće i znanja za ostvriti ulov, posebno u 3. i 4. rundi natjecanja. Koliko je bilo zahtjevno kolo lige vidljivo je iz rezultata gdje je bilo natjecatelja bez upisa i u prvoj rundi natjecanja.
Nakon 4. runde natjecanja u 3. kolu najbolji je bio Šiljeg Boris iz ŠRD Krkea Knin s ostvarenih 9 negativnih bodova i 19 ulovljenih riba. Drugi je bio Jasmin Šubašić iz ŠRD Pastrva Sirać s 18 bodova i 13 ulovljenih riba dok je treći bio Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderica Koprivnica s 20,5 bodova i 11 ulovljenih riba.Nakon što je završilo 3. kolo slijedilo je kratko i žestoko snježno nevrijeme te su se očekivali loši uvjeti u 4. kolu. Ipak vodostaj je bio gotovo idealan sa samo 5 novih centimetara višom vodom a kolo je počelo po hladnom vremenu. Takvi uvjeti su utjecali na ribu te se lovilo puno teže nego u 3. kolu.

Najbolji rezultat ostvario je Jasmin Šubašić iz ŠRD Pastrva Sirać s 18 bodova i 11 ulovljenih riba, drugi je Kuk Željko iz UŠRIDDRH Zagreb s osvojenih 18,5 bodova i ulovljenih 7 riba dok je treći bio Lukać Leo iz ŠRD Pastrva Sirač s 21 bodom i 6 ulovljenih riba.

Nakon 4. kola u vodstvu je Jasmin Šubašičć iz ŠRD Pastrva Sirač sa 6 negativnih bodova, drugi je Boris Šiljeg iz ŠRD Krka Knin sa 17 bodova, treći Kuk Željko iz ŠRD UŠRIDDR Zagreb s 21 bodom, na 4. mjestu je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderice Koprivnica s 21,5 bodova, peti s 22 boda Roštaš Karlo iz ŠRD Piškor Zagreb.

Ostali rezultati nalaze se u tablicama rezultata lige.

Foto: