Održano 5. i 6. kolo Hrvatske Spin lige u Kninu

Vijesti

Na rijeci Butižnici u blizini Knina održano je 5. i 6. kolo Hrvatske Spin lige. Domaćin natjecanja ŠRD Krka Knin odlično je pripremio stazu za naticanje na rijeci Butižnici. U subotu je održano 5. kolo lige po lijepom, sunčanom i toplom vremenu uz nešto niži vodostaj od očekivanog i jako bistru vodu. u 5 kolu 17 natjecatelja ulovilo je ukupno oko 140 pastrva. Pobjednik 5.kola bio je Jasmin Subašić iz Siska koji nastupa za ŠRD “Samobor” s 14 ulovljenih riba i 15,5 bodova , drugo mjesto je osvojio Mario Matijašić ŠRD”Ogulin” iz Ogulina s 13 ulovljenih riba i 17,5 bodova treći je bio Mirko Hanžeković ŠRD “Šoderica” iz Koprivnice koji je ulovio 14 riba i ostvario 19 negativnih bodova.
U nedjelju po ekstremno jakoj kiši i prohladnom vremenu ulovljeno je oko 150 pastrva a u takvim teškim vremenskim uvjetima najbolji je bio Mihael Hunjadi iz Rasinje koji nastupa za ŠRD”Štuka” Donja Dubrava s 26 ulovljenih pastrva i ostvarenih 9,5 negativnih bodova, drugo mjesto je osvojio Boris Šiljeg iz ŠRD Krka Knin s 22 ulovljene ribe i 14 bodova a treći je bio Jasmin Subašić iz Siska s 19 ulovljenih riba i 15, 5 bodova.

Ukupno nakon 6. kola u vodstvu Mijo Boras iz ŠRD Pešćenica Zagreb s 19 bodova, drugi je Željko Kuk iz UŠRIDRRH sa 26 bodova a treći je Mihael Hunjadi iz ŠRD Štuka Donja Dubrava sa 30 bodova.
Koprivnički natjecatelji iz ŠRK Šoderica Koprivnica ostvarili su sljedeće ukupne rezultate. Hrvoje Kuzmić je 8. s 44 boda dok je Mirko Hanžeković na desetom mjestu s 54. boda
Završnica prvenstva je na rijeci Dobri u Ogulinu za dva tjedna kad ćemo dobiti i sastav reprezentacije Hrvatske u sezoni 2020. godine.

Kompletni rezultati: